Sunya

Dobrý den, prosím o radu. Byla mi předepsaná antikoncepce Sunya a v příbalové letáku jsem si přečetla, že by se neměla užívat, když člověk prodělal zánět slinivky břišní. Toto onemocnění jsem měla zhruba před 5 lety. Nemám tedy antikoncepci užívat? Děkuji za odpověď Veronika

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží zde mj. na závažnosti průběhu onemocnění, poraďte se tedy se svým lékařem.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: