Svalová ztuhlost

Dobrý den paní doktorko, můj bratr (72 let) v poslední době těžko vstává ze židle,chvíli divně jde.Říká,že má ztuhlé svaly.Užívá Simgal 20.Může to být vedlejší účinek tohoto léku?

Odpověď odborníka:

Ano, může to být vedlejší účinek. Hned lék vysaďte, nic se nestane, když to nebude nějakou dobu brát a co nejrychleji k praktickému lékaři a nechat si odběr na kreatinkinazu, tj. ve zkratce CK, lékař bude vědět.

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Články: Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Lékař odebere krev, do...
Rakovina prostaty: nenápadný zabiják českých mužů
Články: Rakovina prostaty: nenápadný zabiják českých mužů
Rakovina prostaty, plic a...
Máte bolesti při sexu? Nejste samy...
Články: Máte bolesti při sexu? Nejste samy...
Milování většinou bývá...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x