Svalové záškuby, cukáni.

Tieto prejavy už mám približne 2-3 roky, nevšímal som ti to vúbec, až teraz, keď som si našiel zväčšenú uzlinu na krku atd. zacal som sa viac pozorovať. Napadlo mi, či by tie záškuby nemohli signalizovať niečo vážnejšie. Strašne sa bojím o als, myslím si, že čím viac na to myslím, tým je väčšia šanca, že to dostanem. Mám 16, záškuby trvajú už cca 3 roky. Taktiež som sa dočítal, že to môže byť zo stresu, v škole som sa dosť stresoval, v poslednej dobe aj doma, v súkromí, strašne sa bojím smrti, stresujem sa a podobne. Prosím o radu, dakujem.

Odpověď odborníka:

Milý Robo, ve Tvém věku je trvalý stres a strach ze smrti neobvyklý.Dorostenci jsou většinou bezstarostní a nepřipouští si problěmy,vše se jim zdá snadné ,nic není problém.Jsi zřejmě ůskostný typ,více nemohu posoudit.Záškuby trvající tři roky bez podstatného horšenínebývají příznakem vážného onemocněníPřeji Ti,aby ses svých problémů co nejdříve oprostit Kl

MUDr. Eliška Klímová
MUDr. Eliška Klímová

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie-EMG s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-10 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x