Svědění

Dobrý den, již od srpna mám svědění. podávala jsem gyno pevaryl, ale nepomáhal. Na začátku října jsem zašla na gynekologii, kde mi pan doktor řekl, že jde o kvasinkovou infekci, dal mi zaváděcí mastičku.. používala jsem jí týden. Týden to bylo v pořádku, ale pak jsem dostala mononukleózu. Svědění, zarudnutí a výtok stále přetrvává. Používala jsem teď 4 dny za sebou femigel, ale nepociťuji žádné zlepšení. Měla bych zajít opět k lékaři, nebo si koupit něco v lékárně? Jde opravdu jen o kvasinkovou infekci, nejde o nic horšího? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, určitě k lékaři zajděte. I kdyby se jednalo "jen" o kvasinkovou infekci, která Vás trápí opakovaně a dlouhodobě, je třeba řádně to přeléčit. Léčbu ponechte na odborníkovi, nepouštějte se do toho sama.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: