Svědění a antikoncepce

Dobrý den. Beru antikoncepci Yadine a okolo začátku sedmidenní pauzy mě začalo svědět okolí poševního vchodu a klitorisu. Výtok mám pořád stejný, ani zápach není. Může to být něco nakažlivého pohlavním stykem, nebo je to způsobené antikoncepcí/sprchovym gelem? sprchovy gel jsem zmenila právě před zmíněným problémem a antikoncepci mám teprve druhý měsíc. Děkuji za radu

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestliže jste měnila sprchový gel ,je těžké říci ,jestli to má souvislost, nelze to vyloučit, vraťte se k svému osvědčenému, s antikonceci to pravděpodobně nesouvisí , může to být mykoza , která se takto projevuje., zkuste koupit boraxglycerinové globule a Canesten mast, při neúspěchu navštivte svého gynekologa s pozdravem MUDr. Vilém Jelínek

MUDr. Vilém Jelínek, CSc.
MUDr. Vilém Jelínek, CSc.

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynprofi s.r.o., Gynekologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: