Svědění a otok předkožky

Nejspíše mám Balantis, před 2 dny mě začalo svědět v předkožkovém lůžku, po 2 dnech mě předkožka, z vnitřní strany otekla(celá z vnitřní strany kolem dokola) a při přetahovaní v klidu necítím žádnou bolest, při erekci cítím bolest mírnou. Je to způsobeno tím otokem? Každopádně našel jsem doma mastičku Framykoin pro oční podaní, kterou mi obvoďačka napsala na můj podrážděný nos po 3 týdenním smrkání. Můžu jí jako léčbu využít? popř. jakou koupit? Děkuji moc za odpověď!

Odpověď odborníka:

Oldo, pravděpodobně půjde o kvasinkovou infekci (svědění, zánětlivý otok). Doporučovala bych Vám lokální aplikaci masti Canesten nebo Clotrimazol krém 3x denně. V případě, že potíže budou přetrvávat navštivte ambulanci dermatovenerologa nebo urologa. Přeji Vám pěkný večer.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x