Svědění a zánět močového měchýře po sexu

Dobrý den, ráda bych se zeptala.... Je to již delší dobu, co mému příteli začala praskat kůžička na žaludu, usoudili jsme, že jde o nějaké kvasinky, tak začal používat canesten....Měla jsem za to, že je vše v pohodě, na nic si nestěžoval.....Uběhl cca rok a já mám poslední 3 měsíce problém s tím, že v skoro vždy po milování, druhý den mě svědí všechno dole, nebo mě na 1 či 2 dny chytnou močové cesty, vše jsem si donedávna léčila sama pitným režimem a brusinkami, nebo mastí Macmiror a do 2 dnů vše ustalo....Zhruba před měsícem jsem navštívila gynekologa se stejným problémem, který mi předepsal globule Macmiror + jsem používala fungicidin, po 5 dnech bylo vše dobré, za dalších pár dní jsme se s přítelem milovali a 2. den mě chytl močový měchýř, obvodní lékař mi předepsal Nolicin, v průběhu jsem cítíla, že mě svědí okolo čípku...Poté bylo vše v pořádku. Zajímalo by mě, v čem je problém? Příteli praská kůžička na předkožce,i po sexu, místo je zarudlé a pálí, co se týká kůžičky žaludu, tak tu má prý komplet sloupnutou již od doby, co to zřejmě začalo:-/?. Gynekolog mi řekl, že půjde nejspíš o kvasinky, jako u mě, ale že se jim u mužů nedaří, tak se vše vyloupe a bude po problému....jenže ono zřejmě po problému není....Dala jsem příteli fungicidin, ale o kvasinky asi nejde. Čím by to mohlo být? Momentálně se příteli tvoří bílý povlak. Na kvasinky a různé gynekologické záněty vůbec netrpím,opravdu jen sporadicky, to vše až ty poslední měsíce...Přítel jinak nemá žádné potíže, žádné svědění ani puchýřky. Co si o tom myslíte, v čem je zakopaný pes? Měl by přítel někam zajít? Na kožní? Nebo je problém u mě a nějak to na přítele přenáším? A co? Je něco, na co bychom se měli zaměřit? Omlouvám se za velmi podrobný popis....Dost nás to trápí, zajímal by mě Váš názor. Moc děkuji.

Odpověď odborníka:

Nejrozumnější postup je,aby přítel navštívil kožní oddělení,vy gynekologa a u obou by měla být provedena kultivaci a citlivost u vás také mikrobní obraz poševní a dále postupovat podle výsledků,samoléčení může nadělat více škody než užitku Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Velká rodina je spojena s rakovinou ledvin
Články: Velká rodina je spojena s rakovinou ledvin
Ženy, které začaly časně...
E-cigareta: pomáhá, nebo spíš škodí?
Články: E-cigareta: pomáhá, nebo spíš škodí?
Elektronická cigareta nebo...
Ode dneška nekouřím! Zvládnu abstinenční příznaky?
Články: Ode dneška nekouřím! Zvládnu abstinenční příznaky?
Rádi byste přestali kouřit...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nechcete infarkt? Pánové, cvičte!
Články: Nechcete infarkt? Pánové, cvičte!
Odborníci tvrdí: intenzivní...
Hemoroidy řešte – možností léčby je dost!
Články: Hemoroidy řešte – možností léčby je dost!
Hemoroidy jsou nezávažné...
Osm zásad, jak udržet srdce a cévy v kondici
Články: Osm zásad, jak udržet srdce a cévy v kondici
Kardiovaskulární choroby...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x