Svědění a zánět v těhotenství

Dobry den. Jsem tehotna (momentalne v 7 tydnu). Vcera jsem se vratila z dovolene od more a zacina mi mirne svedeni a paleni a na kalhotkach jsem objevila zatim mirny bily vytok bez zapachu. Dlouho jsem uz nejaky zanet nemela a kdyz jsem ho nahodou mela, tak jsem to lecila femigelem. Muzu ho v tehotenstvi pouzit take nebo mam raci zajit za svym gynekologem nebo mu aspon zavolat? Muze to nejak ohrozit dite? Moc Vam dekuji za odpoved a preji hezky den.

Odpověď odborníka:

Neobávejte se. dítě to neohrozí, ale bylo by lépe zajít za svým gynekologem aby odebral kultivaci z pochvy a MOP /mikrobní obraz poševní/ a při případně positivním nálezu nasadil vhodnou léčbu s ohledem na těhotenství. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: