Svědění jizvy

Dobrý den, ráda bych se zeptala. Mám plastikem sitou jizvu cca 20dní zpět nad okem k víčku . Po celou dobu klid popř. Lehké svědění. Dva dny zpet jsem začala mazat hemagelem. Nyní nesnesitelné svedeni. Může to být hemagelem. Nebo to je běžné? Čím tlumit svědění? ať můžu aspoň spát..

Odpověď odborníka:

Ano, může to být hemagelem. Používejte krém, na který je vaše pleť zvyklá. Dr Svoboda

MUDr. Svatopluk Svoboda
MUDr. Svatopluk Svoboda

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Svatopluk Svoboda - plastická a estetická chirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergie na čerstvé ovoce a zeleninu
Články: Alergie na čerstvé ovoce a zeleninu
Projevy této...
Hodláte to típnout? Čtyři kroky, které jsou pro úspěch naprosto zásadní
Poruchy srážlivosti krve
Články: Poruchy srážlivosti krve
Krvácivé stavy se projevují...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Amniocentéza
Články: Amniocentéza
Amniocentéza, odběr plodové...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: