Svědění kůže

Dobry den, mám už několik měsíců problém se svěděním kůže ale barvitě se nějak neprojevuje, leda bych se musel hodně \'\'drbat\'\'tak by mi naskočila menší kopřivka jinak nic beru skrz to antihistamika, chtěl bych se zeptat zda nevíte čím by to mohlo být? A další otázka, když půjdu na alergologii, kde mi budou dělat test těch 10 vpichů do ruky, jak kůže zareaguje když budu mít v sobě antihistamika? Nebude nic poznat, nebo to bude více či méně viditelné? Děkuji za odpověd Jirka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vhodné by bylo alergologické vyšetření,ale i interní /jaterní testy.../. Před kožními testy je nutné antihistaminika alespoň na 5 dní vynechat, jinak je reaktivita pokožky léky ovlivněna.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x