Svědění kůže

  • Dotaz od: Štěpánka
  • Publikováno: 29.9.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, brala jsem penicilin a atb. Jsem alergická na pyly.Už třetí měsíc mě svědí tělo bez vyrážky,když se začnu drbat místo zčervená a po chvíli to zmizí.Nejhorší je to ráno a večer. K tomu se mi olupují plosky chodidel.Kožní potvrdil,že se nejedná o plíseň, OL že se nejdená o spálu. Může takto vypadat alergie na ATB nebo se jedná o pocit nervozity ? Děkuji za zodpovězení.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jde o alergii, musela byste absolvovat vyšetření na alergologii. Může jít také o zvýšenou dráždivost kůže, tzv.dermografismus, ale měly by se vyloučit určitě právě všechny alergie, včetně těch na ATB (ty by ale asi nepřetrvávaly po dobrání atb tak dlouho). Navštivte alergologii. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x