Svědění penisu

Dobrý den, již nějaký čas se potýkám s problémem "jakéhosi" svědění penisu. Někdy je to výraznější, někdy ne. Žádné jiné problémy nemám. Používal jsem na to krém Canesten, protože jsem se domníval že jde o kvasinkvou infekci, ale po dvou týdnech používání je to pořád víceméně stejné. Zároven chci dodat, že jsem v zahraničí takže lečbá zde je celkem drahá. Děkuji

Odpověď odborníka:

Svědění penisu opravdu bývá velmi často původu kvasinkového. Jinak ho může ještě vyvolávat prezervativ! Doporučuji jinak oplachy v okyselené vodě kupř s kapkou octa

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Penis | Od: Tomáš | 28.2.2017 16:42
Muzu se zeptata jestli to prestalo?
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: