Svědění pochvy a konečníku při užívání atb

před týdnem jsem měla spálovou angínu a užívala antibiotika. Začala mě svědit pochva a konečník. Bojím se, že to je infekce...

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obávám se, že se bojíte oprávněně. Při léčbě atb jsou kvasinkové infekce pochvy velice časté. Zkuste navštívit gynekologa. S pozdravem dr. MM

MUDr. Martina Míchalová
MUDr. Martina Míchalová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: