Svědění předkožky a žaludu penisu

Dobrý den, den po nechráněném pohlavním styku mě začala svědit předkožka a žalud penisu. Už se mi to stalo vícekrát a od doktora jsem na to dostal mast Myfungar. Tato mast svědění a všechno s tím spojené sice zažene ale do měsíce se tato nemoc vrátí.. Na internetu se píše že to může být i způsobeno použitím slin jako lubrikantu, je to pravda? Zároveň bych se chtěl i dotázat na nějákou lepší mastičku nebo krém který by mi mohl pomoci. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, sliny určitě mohou působit dráždivě na citlivou pokožku penisu. V obchodech se prodává lubrikační gel, který je právě k tomuto určen

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: