Svědění předkožky po milování

Dobrý den, po milování s mojí partnerkou mám pokaždé nepříjemné svědění na pšedkožce byl jsem s tím u venerologa a ten nic závážného nenašel a dal mne na to pimafukort přece se nebudu mazat pořád a dále jsem se chtělzeptat zda to patří i do oboru kožního lékaře. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, svědění předkožky do oboru kožního lékaře (dermatovenerologa) patří. Patří to také do oboru urologie. Zeptejte se své partnerky, zda nemá podobné obtíže nebo zda nemá diagnostikovanou infekci genitálu (nejčastěji takové svědění způsobuje kandidová infekce, naprosto běžná a nezávažná, ale nepříjemná infekce kvasinkami - vždy je třeba přeléčit oba partnery, i když příznaky má jen jeden). Pokud by se o kvasinkovou nebo jinou plísňovou infekci jednalo, je třeba mazat se dlouhodobě, až tři týdny až měsíc po odeznění příznaků, tj. zeptejte se svého lékaře, jak dlouho ještě máte Pimafucort mazat, nebo se poraďte na urologii.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: