Svědění šourku

Prosím o radu.Už asi rok mám svědění v oblasti šourku,kde mi připadá,jako by se něco pomalu převalovalo z jedné strany šourku na druhou a zase zpět.Někdy je svědění až pichlavé,jako by v mazových žlázách.V leže je clekem klid a kůže se vzhledově nijak nemění.Může svědění,až bodání mít urologický původ??Léčím se už 7 let na zbytnělou prostatu-Tamsulosin.Jiné léky pravidelně neužívám.Podle kožní lékařky svědění není kožního původu.Ani obv.lékařka si neví rady. Moc děkuji za vaše vyjádření.

Odpověď odborníka:

Svědění kůže šourku nemá s urologickou problematikou nic společného. půjde o problém kožní nebo neurologický

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: