Svědění v oblasti konečníku

Dobrý den, pane doktore, mám už pár let problém s neustávajícími výtoky a tak jsem si pořídila Wobenzym. Chtěla jsem jej vyzkoušet, neboť jsem slyšela na tento výrobek dobrý názor. Po pár dnech se mi výtoky zhoršily, což je prý možné, že ke zhoršení příznaků může dojít. Co mě však ale nejvíc trápí, je zapáchající stolice a nepříjemné svědění konečníku. Vždycky to přijde zhruba půl hodiny po té, co jdu na toaletu. Myslíte, že je to spojeno s procesem léčby výtoků? Měla bych tento lék raději vysadit, protože jde o projev nežádoucího účinku nebo pokračovat v léčbě? Je to opravdu velmi nepříjemné. Když svědění přijde, mám pocit, že se zblázním. Předem děkuji za odpověď, na shledanou

Odpověď odborníka:

Se svěděním konečníku navštivte kožní oddělení tam nepotřebujete doporučení,a co se týče výtoku Wobenzym je podpůrná léčba,vhodnější by byla návštěva gynekologa, zhotovení kultivace a mikrobního obrazu poševního a podle výsledku další postup. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: