Svědění v oblasti ochlupení

Dobrý den pane doktore, přibližně před měsícem jsem léčila infekci v moči, na kterou mi pan doktor předepsal antibiotika Nitrofurantoin - retiopharm 100 mg. Antibiotika jsem brala 7 dní. Po dobrání antibiotik mě začalo trápit svědění na genitálu v oblasti ochlupení. Pan doktor mi na svědění předepsal krém Jenamazol, ale ten mi nepomohl. Začala jsem tedy používat Canesten krém a svědění trochu ustoupilo, ale nevymizelo. Mám stálého a věrného partnera už rok a půl. Když jsem si oblast poškrábala, tak jakoby ztvrdla a byl z toho jakýsi vřídek... Ale když jsem místo na noc namazala Canestenem, tak ráno už tam boulička nebyla. Nevím si s tím rady. Jsem z toho zoufalá a svědění mě omezuje v sezení a občas i v chození. Chtěla jsem se zeptat, jestli se nemůže jednat o nějaké příznaky Sifilis, nebo zda to nemůže být nějaká alergická reakce??

Odpověď odborníka:

Syfilis to zcela jistě nebude, nejlepší bude vyhledat kožního lékaře a uvidíte že vám nasadí léčbu po která budete bez obtíží na kožní nepotřebujete doporučení praktika Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: