Svedeni v podpazi

Dobry den, jsem v devatem mesici tehotenstvi a jiz nekolik mesicu pozoruji svedeni v levem podpazi. Na kuzi neni nic viditelne, ale prijde mi, ze pod kuzi je mala bulka (cca 0,5 mm). Mohlo by se jednat o nador? Dekuji

Odpověď odborníka:

Milá Martino, svědění není typickým projevem nádorů, ale bulka je samozřejmě podezřelá ( i když ta Vaše 5 mm je hóóódně maličná a pravděpodobně o nic nepůjde) a tak pro Vaši jistotu při kontrole na gynekologii se zminte, at Vám udělají pro jistotu i sono prsů a podpaždí!

MUDr. Karolina Kašparová
MUDr. Karolina Kašparová

Specializace: Onkologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Trápí vás opary? Vlhké hojení si s nimi poradí
Články: Trápí vás opary? Vlhké hojení si s nimi poradí
Na počátku je nepříjemné...
Nedovolte aftům zahájit invazi
Články: Nedovolte aftům zahájit invazi
Možná je znáte. Malé...
O čem sní slepci...
Články: O čem sní slepci...
Přemýšleli jste někdy, jak...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Játra v ohrožení: jak poznat problém
Články: Játra v ohrožení: jak poznat problém
Játra jsou životně důležitý...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x