Svědění vnějších genitálií při braní antibiotik

Dobrý den pane doktore, jsem v 13. týdnu ráda bych se Vás zeptala zda je normální nepříjemné svědění vnějších genitálií při braní antibiotik. Mám strach abych neublížila miminku. Je nutné ještě před dobráním ATB vyhledat lékaře? Veškerou hygienu a doporučení dodržuji tak nevím jak se toho zbavit.

Odpověď odborníka:

Po antibioticích je častá kvasinková infekce v pochvě, navštivte gynekologa napíše Vám léky,které plodu neublíží a vás zbaví obtíží. Příjemný večer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: