Svedění vytoky

dobrý den, docela často se mi stava ze mam vytoky a svedění vzdy si na to koupim globulky na kvasinkové choroby na popud doktorky. ale cca tyden po se mi to znovu oběví ale ted je to trochu jiné mela sem nechraněný styk ale i pred tim sem mela vytoky lehce bilé mazlavé jako hlenovite to mívám celkem pořád, ale ted mi skončila menstrulace a z niceho nic mi otekly spodni pysky a začlo me to hrozne svědet a palit to se cca po 2 dnech uklydnilo ale přešlo to na svedění rodidla (pochvy)..i kdyz neni to tak silné sveděni sem tam je to nepříjemné hlavne při chuzi ale horší je ze se mi dnes oběvili výtoky takové žluté čiré nezapachají nejsou hlenovite ani hrudkovité mám si zakoupit znovu ty globulky nebo je to nejaký jiný problém? ps: moc to nehlídám ale sem tam me pobolivava podbříšek muže to byt kvuli tomu nechraněnému styku..? ale on nema žadné zdravotný komplikace a je velice čistotny ten dotyčný děkuji za odpoved pokud si mam koupit ty globulky jakým dáváte přednost ja kupuji stale jen jednu značku candibene 100mg , a také použtivám mastičku na kvasinkové onemocneni je taková zlutá muže to byt i tím že mam zluté výtoky.? dekuji moc jeste jednou za odpověd.

Odpověď odborníka:

Je potřeba zhotovit kultivaci z pochvy a citlivost,dále mikrobiální obraz poševní a podle výsledku nasadit cílenou léčbu vhodně zvoleným přípravkem, bude se jednal o zánět pochvy případně i poševního vchodu.Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: