Svěšení žaludku

Dobrý den,chtěla bych se zeptat ohledně svěšeného žaludku. Již cca rok mě trápí mírné bolesti břicha a šílené nadouvání břicha v oblasti střev. Dlouho jsem s mou paní dr. pátrali kde je přičína a pak se na rentgenu žaludku ukazalo že ho mám svěšený dolů až ke kyčelním kloubům. Chtěla bych se zeptat zda je to vážné či je to jako když někomu ,,odstávají uši,,???pracuji jako skladnice a taham temer denně těžké krabice cca 10 - 30kg jedna krabice,denne cca 10krabic,a zda mi ten zaludek mohl ,,spadnout, díky tomu ci nejak v tehotenství.???teď mám na zkoušku tyto léky : GANATON,FAMOSAN A ALGIFEN při bolestech. ty nebývají tak časté a intenzivní.když nic nejím tak mám břicho normální ale jakmile se něčeho najím,stačí troška,ale připadá mi že mi to dělá ikdyž se jen trošku napiji, tak jsem hned nafouknutá.zkoušela jsem espumisan a připadalo mi že nezabírá. Od dr mam doporučení držet ,,dietu,, a jest vícekrát denně a mensí porce.chtela byc se i zeptat zda v mém připadě je možné udělat gastro vyšetření /hadicky do zaludku/ a dále zda byste mi mohli něco doporucit jak zmirnit nafukování břicha a dále na pozdim se chystam pokusit se o druhé dítě tak by mě zajímalo zda to můze mit nejaky vliv pri tehotenstvi,zda nehrozí nějaká deformace zaludku ci něco podobného??děkuji za odpovědi.špičáková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nadýmání bývá způsobeno také poruchou skladby střevní mikroflóry, zkuste užívat tablety s těmi správnými střevními bakteriemi nebo alespoň konzumovat "živé jogurty" a omezit spotřebu cukru. Takto nízko uložený žaludek se může objevit z různých důvodů (častá bývá např.obezita).Bblíže by Vám odpověděli (kromě Vaší paní doktorky) na gastroenterologii, kde by podle potřeby také provedli gastroskopii žaludku. Na těhotenství by tento stav neměl mít vliv.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: