Svrab

Dobrý den, asi týden jsem měla na kůži svědivé pupínky, na kožím mi paní doktorka sdělila,že mám svrab. Předevčírem jsem se namazala Infectoscabem 5. Paní doktorka mě připravila na to, že se příznaky svrabu budou objevovat i po jeho usmrcení. Mě se i nadále dělají pupínky a svědí. Chci se zeptat, je možné rozlišit, zda léčba nepomohla a svrab mám stále, anebo se jedná pouze poléčbový projev? Dělají se mi i nové pupínky,které jsem předtím neměla,tím pádem se bojím, že svrab stále mám. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rada je bohužel jediná - jděte na kontrolu. Takto přes poradnu to bez možnosti Vás vidět nevyřešíme...

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: