Svrab

Chtěl bych se zeptat,když jsem měl před půl rokem svrab tak je možný ,že jsem ho dostal zase?

Odpověď odborníka:

Opakovanou nákazu svrabem nelze vyloučit. Doporučila bych vám vyšetření na kožním. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: