Svrab a partner

dobry vecer, prosim Vas ja by som mal otazku, ze ak mi bol diagnostikovany svrab a bol som aj na kontrole po tyzdni...a kozna mi teda povedala ze je vsetko v poriadku, ked sa mi neobjavili ziadne pupaciky a take neuprosne svrbenie prestalo....tak by som sa chcel spytat ..ako to je keby som si nasiel partnerku (nie teda hned, ale napr. o 3tyzdne)..nie je uz moznost aby to dostala odomna ? resp, mal by som ju informovat o tom ze som mal svrab..ked si myslim ze uz je vsetko v poriadku?..po kontrole som uz druhy tyzden a teda skvrny zmizli ale teda este take vacsie pupaciky su, este jemnejsie svrbenie sem-tam sa objavi..ale to som cital na pribalovom letaciku ze moze svrbenie pretrvavat aj 4 tyzdne..ale si myslim ze uz ubudaju... dakujem velmi pekne za odpoved

Odpověď odborníka:

Pokud se již netvoří nové projevy, pak je to známka zvládnutého onemocnění. Infekční již nejste, není třeba partnerku informovat.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: