Svrab v těhotenství

Jsem ve 27.tt a pracuji ve zdravotnickém zařízení, kde byl bohužel zjištěn svrab. Infectoscab použít nemohu, tak jsem se chtěla zeptat, zda-li v těhotenství mohu použít sirnou mast (zda neublíží plodu) popřípadě co jiného použít (o praní na 60 stupňů a žehlení oblečení včetně dezinfekce celé domácnosti vím) . Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Použití sirné masti je v těhotenství bezpečné. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: