Svrab vs. ekzém

Má malá dcera byla diagnostikována u kožního lékaře na atopický ekzém bohužel po dlouhodobém používání mastiček ,které nepomáhali jsem navštívila jiného kde jí diagnostikovali svrab.Má otázka je taková je možno zaměnit odborníkem ekzém od svrabu.Mockrát děkuji za odpověď Zuzana

Odpověď odborníka:

Zuzano, nejsou to úplně typické diagnozy, které by se běžně mezi sebou zaměňovaly, ale jak píšete, evidentně to možné je, lékař je taky jenom člověk.
Důležité je, jestli vám léčba svrabu pomohla a obtíže dceři vymizely?

MUDr. Vít Křehnáč
MUDr. Vít Křehnáč

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: JACH-TA s.r.o., Řež

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: