Svrbení pochvy

Dobry den, Po sexu, ktery byl cca pred 2tydny, jsem mela strasne svedeni pochvy az to pálilo a otekali mi stydke pysky a postevacek. Chtěla jsem navštívit gynekologa, ale dostala jsem MS. Po MS to bylo OK, do te doby, dokud jsme zase s přítelem neměli sex. . Oba jsme 100% s nikým jiným nebyli, v tom máme jasno ! Bylo mi doporučeno, koupit poševní výplach ROSALGIN, už 3 den ho uživam, nějaké menší změny jsou skrz svrbení a štípání a otok už není takový. . Od Dnešního rána, jsem navíc byla strasne nafouknutá, malátná i zima mi byla a dokonce jsem mela celý den průjem... Na plynatost jsem vypila Sodu, trochu pomohla, ale cítím, že stále to není OK!! Je možne ze to vše muže byt pricina toho všeho? ? Pritel má Taky strach, jelikož taky cítil malinké svrbení a na špičce ho má červeného. .. bouzel skrz práci nemůžu jít tento týden k DR až další týden a ráda bych se dozvěděla od Vás Váš názor?? Děkuji moc za Vaši odpověď!!

Odpověď odborníka:

dobrý den, dle popisu je s největší pravděpodobností pohlavní infekce. Navštivte gynekologa a partner event. urologa. Nezapomeňte se hlavně léčit oba zároveň, jinak máte vše opět zpět jako pingpongový míček.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x