Syfilis

Dobrý den. Chci se optat na bolák na předkožce penisu. Trpím na genitální Herpes i tento bolák má stejný průběh. Tentokrát se mi ale pod bolákem udělal tvrdý vřídek. Mohlo by se jednat o Syfilis ? Před 5ti týdny jsem měl nechráněný sex. Děkuji

Odpověď odborníka:

O syfilis se s největší pravděpodobností jednat nebude, chcete li mít absolutní jistotu nechte si u praktika udělat BWR test. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: