Syfilis

Dobry den, chcem sa opytat ohladne nakazy syfilisom... je mozne aby sa clovek nakazil pri chranenom pohlavnom styku /kondom/ syfilisom? okrem toho ziadne bozky ani nic podobne. nakolko po cca mesisaci sa mi na krku urobil malinky vred, uz ho mam asi 2 tyzdne, pred tym som nikdy take nic nemal. okrem toho nemam ziadne ine problemy.... dakujem za odpoved

Odpověď odborníka:

O syfilis se největší pravděpodobností nebude jednat, pro klid duše je možno provést BWR test. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: