Syfilis

Dobry den, 3 tyzdne od oralneho sexu sa mi na spodnej pere objavil nieco ako vred bielej farby trochu vypuklý za par dni (2-3) zmyzol a vedla sa objavil dalsi. Po 5 dnoch ich uz ani nie je velmi vidno ale citim ze mam tam stale nieco tvrde a ked sa pozriem blizsie je to skor bielej farby... boli to iba ked na to miesto zahryznem sam o sebe nie. Usta mám však velmi suche a poprakane nakolko beriem lieky na akne isotretinoin actavis. Nepodoba sa to vsak ani na herpes ani na aftu, preto by som sa chcela spýtať či je možne zeby sa jednalo o syfilis. Oralny sex bol len ako predohra neskor sme pouzili kondom takze k vyvrcholenie nedoslo. Je sanca zeby som sa mohla niecim nakazit? Dakujem

Odpověď odborníka:

Ano, tato možnost stále existuje, bylo by vhodné provést odběry na syfilis!

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: