Syfilis

Dobrý den, před 15ti dny jsem měl pohlavní styk s mužem, kterému byl v krvi nalezen předběžný nález na Syfilis, ale nebylo to jednoznačné a proto byl test poslán na podrobnější rozbor. Dotyčný neměl žádné příznaky (vyrážky, prasklinky a ani puchýře). Může podrobnější test nákazu vyloučit? A měl bych po 15ti dnech už nějaké příznaky? Prohlížím se a nic nenalézám. Podotýkám, že šlo o bezpečný sex a orál jsme neprovozovali.

Odpověď odborníka:

V každé případě by jste měl urychleně vyhledat vyšetření na venerologii. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: