Syfilis

Dobrý den, rád bych věděl zda se v tomto případě jedná o syfilis, tahle vyrážka se mi objevila před týdnem. Poslední nechráněný pohlavní styk jsem měl cca 4 měsíce zpět. Orální asi 2 měsíce.

Odpověď odborníka:

Milý Milane, podle fotodokumentace se s největší pravděpodobností o syfilitický projev nejedná, většinou se projeví již za 6 týdnů a má charakter vředu. Pokud chcete si být jistý, že se o syfilis nejedná, tak si nechte udělat krevní zkoušky na syfilis .

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x