Syfilis

Dobrý den, po porodu se mi projevilo v testech hraniční hodnoty syfilisu. Já byla v těhotenství testována a vše bylo v pořádku, je možné že malá měla infekci a brala antibiotika hned po porodu, že by tyto výsledky byly tím nějak ovlivněné? Je možné aby mé dítě mělo syfilis když já jsem v pořádku a jak se tato situacie řeši? Předem Děkuji za vaší odpově. KN

Odpověď odborníka:

Pokud byly výsledky hraniční, je otázka, zda šlo skutečně o syfilis. Měla byste požádat ošetřujícího lékaře o bližší interpretaci výsledků.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x