Syfilis

Dobrý den pane/paní doktorko, mám dotaz ohledně syfilisu. Můj bývalý přítel měl pozitivní testy na syfilis, již byl v nemocnici a léčí se penicilinem. Mě zatím provedeny testy u mého gynekologa, ten vyšel pozitivně, byla jsem poslána na venerologii, tam znovu odebrána krev, ta poslána do nějáké laboratoře a čeká se na výsledky. Potom je prý nezbytná hospitalizace, ale jelikož se v Praze prý všechny tyto oddělení na svátky zavírají, budu muset být hospitalizována mimo Prahu. Chic se vás tedy zeptat, myslíte že je nezbytná hospitalizace? Zrovna tři dny před Vánoci jít do nemocnice a ještě mimo bydliště je pro mě i pro mou rodinu velmi zkličující. Prosím poraďte jestli by nebyla nějáká jiná možnost - léčit se doma antibiotiky? Nemám skoro žádné příznaky, kromě bolesti v krku, žádný vřídek jsem neměla, nebo tedy alespoň nezpozorovala. Lékaři mluví pouze o jediné možnosti - hospitalizace. Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, to se opravdu muset domluvit s nimi. Zkuste to, když budete přesně dodržovat pokyny lékařů, snad by to šlo.. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: