Syfilis

Dobrý den, před několika lety sem měla rizikového partnera s kterým jsem byla jen 4 měsíce.Měl hodně partnerek.Tenkrát se mi během těch 4 měsíců udělal v tříslech červený vřed který měl hnis uvnitř, byla jsem stím u obvodní a poslala mě na chirurgii na vyčištění,tam mi to vyčistili a poslali domu.Poté se mi menší vřed s hnisem udělal na ruce a pak na stehnu.Všechny měli uvnitř bílý hnis a byly bolestivý.To se stalo během 4 měsíců a pak už se mi nikdy nic podezřelého neobjevilo.Ted se bojím, zda-li se nemohlo jednat o syfilis??Ale viděla to doktorka i na chirurgii a nic neřekli.Mám přítele dlouhodobého a ten žádné příznaky nikdy neměl....Bojím se k doktorovy.Děkuji za radu

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně bych doporučoval neodkládat kontrolu u lékaře ohledně specifických testů. Jedině tak je možné syfilis diagnostikovat. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: