Syfilis

Dobrý den, je možné, aby někdo někoho nakazil syfilisem a pak sám na testu vyšel jako negativní ( v případě že by šel na test 3 měsíce po svém vlastním prvním rizikovém chování) ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano je to možné, inkubační doba je totiž i několik týdnů, navíc ne vždy se podaří druhého nakazit.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
EEG
Články: EEG
EEG, elektroencefalografie...
Infrasauna pomáhá kardiakům snížit tlak
Články: Infrasauna pomáhá kardiakům snížit tlak
I nemocní se srdcem si...
Pravidla péče po operaci střev či jiné části trávicího traktu
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bronchoskopie
Články: Bronchoskopie
Bronchoskopie je...
Bolesti hlavy u dětí
Články: Bolesti hlavy u dětí
Také děti často trpí...
Je nošení slunečních brýlí pro řidiče rizikové?
Články: Je nošení slunečních brýlí pro řidiče rizikové?
Podle vědeckých doporučení...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: