Syfilis

Dobrý den, měla jsem rizikový pohl.styk. Léčila jsem se na chlamydie. Poslední test byl negativní. Chtěla jsem se ale zeptat, kdyby došlo k nakažení syfilis, poznala bych příznaky? Myslím tím ten vřed apod. Trpím totiž pořád nějakými mykozami apod., tak mám strach, ale vyrážku ani nic jiného jsem neměla. udělá mi test i na gynekologii paní doktorka?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vředu jakožto prvotního příznaku onemocnění byste si nejspíše všimla. Pokud máte obavy, na vyšetření se domluvte s Vaším lékařem. Nicméně kvůli mykózám není třeba myslet hned na syfilis.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: