Syfilis

Chtel bych se zeptat jestli muze penicilin, ktery by byl pouzit na lecbu syfilisu, tak jak by ovlivnil tvorbu protilatek proti viru hiv.Jestli by posunul reakci a vytvoreni protilatek v mire pro test?

Odpověď odborníka:

Penicilin a tvorba protilátek proti HIV se neovlivňují.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: