Syfilis

Dobrý den ,prosím mám takový to dotaz.Dá se z krve odebrané praktickou lékařkou věrohodně zjistit pozitivní syfilis ,kterým bych se nakazil před 33 lety leč jsem tehdy žádné příznaky nepozoroval ?Test nic neprokázal ,ale mám po těle mnoho něčeho jako pih , místy takové jako pupínky a potom se na nich udělají stroupky a vypadá to jako dírka, svědí mě nohy a ruce a špatně se to hojí.Kožní lékařka řekla že to nic není,že jsem se odřel když viděla ten krevní test ,ale já nevěřím.Ptal jsem se jestli se to dá zjistit po tak dlouhé době ,že prý ano.Moc děkuji za odpovědˇa pomoc.Ládík

Odpověď odborníka:

Syfilis i po dlouhé době, pokud nebyla léčena, se dá prokázat krevními testy.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: