Syfilis

Dobrý den, cca před dvěma měsíci jsem byl na erot.masáži,u které docházelo k uspokojování masérky pouze rukou.V průběhu masáže jsem si však nevědomky-nikoliv bezprostředně,ale po pár vteřinách,olíznul prst.Mám následující otázky:1)Jaká je pravděpodobnost přenosu syfilis touto cestou?2)Může se stát,že by se syfilis vůbec nijak neprojevil do 3 měsíců od infekce?3)Pro jistotu jdu za měsíc na testy-jaká je pravděpodobnost přenosu nepřímou cestou na své děti-v případě,že bych byl dnes nakažený a nevěděl o tom?P.S.:Jiný rizikový styk jsem nikdy neměl....Nyní je to vice než 2 měsíce a žádné příznaky nemám...Moc děkuji za odpově.

Odpověď odborníka:

1) teoreticky možnost přenosu existuje, ale prakticky asi ne. 2) Po 3 měsících byste musel mít příznaky. 3) Přenos na děti není možný.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: