Syfilis

Dobrý den. Před 6 týdny jsem měl rizikový, ale chráněný sex.Asi dva týdny mám na žaludu tento pupínek. Není bolestivý, nic z něj neteče, meří 1-2mm a ani jiné problémy nemám. Mohlo by se jednat o syfilis?? Popř. Co by to mohlo být? Děkuji

Odpověď odborníka:

Podle fotografie by spíše mohlo jít o počínající kondylomata, což je ale také pohlavně přenosné onemocnění. Takže pokud šlo o rizikový styk, raději doporučuji vyšetření u lékaře.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: