Syfilis

Na koreni penisu sa mi spravil drobny vriedok. Na pohmat tuhy o veľkosti cca 3 mm. Mám ho už týždeň. Môže takto vyzerať syfilis. Mohla ma nakazit partnerka oralnym sexom s kondomom? Trebárs slinami ktoré sa dostali mimo kondom?

Odpověď odborníka:

Je li vřídek na na koření penisu není syfilis pravděpodobný,máte li pochyby nechte si udělat test u kožního lékaře. při pozitivitě by nákaza partnerky nebyla vyloučena

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: