Syfilis

Chcel by som sa ešte spýtať ci je mozna nakaza syfilisom slinami pri oralnom styku s kondomom? Môžu sliny ktoré sa dostali mimo oblasť krytu kondomom spôsobiť nakazu? Prikladam ešte raz foto s mojim problémom.

Odpověď odborníka:

Je to velmi nepravděpodobné, spíše jedná o kožní problém v oblasti růstu chloupků.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: