Syfilis

Dobrý den, před šesti dny sem měl chráněný orální sex se slečnou na privátu(ona mě), ale v průběhu mi i olízla varlata. Chtěl jsem se tedy zeptat jestli je nějaké riziko nakažení nějakou pohlavní nemocí? Před nasazením kondomu mi šahala na penis (né na žalud). v ústech se mi v úrovni zadní stoličky udělal asi aft. děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, samozřejmě můžete dostat pohlavní chorobu , především syphilis , pokud ho partnerka má a "olízne" kůži s drobnou oděrkou a to i varlata. Kapavka se takto nepřenáší, přenos ostatních pohlavních chorob je orálně málo pravděpodobný, nechápu ale aftu v ústech ? Pokud budete mít pochybnosti , navštivte dermatologa. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: