Syfilis

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli tohle může být příznak na syfilis a nebo co by to mohlo být. Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den , pokud mohu vůbec z neostrého fota něco odečíst,myslím, že se jedná o hematom -tedy o krvácení pod sliznici, nemyslím , že se jedná o syphilis. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: