Syfilis, orální sex, tpha

Dobrý den, jeden "incident", nechráněný orální sex (na mně) a chráněný vaginální s promiskuitní partnerkou z rizikové skupiny, ale její stav neznám. HIV domácí test INSTI negativní po 2 a znovu po 4 měsících (co jsem se dočetl, stejně jsem se prý nevystavil riziku), kapavku mi testovali asi týden nebo dva po riziku. Syfilis je můj poslední strašák. Nechal jsem se testovat až teď, 4 roky od rizika. Příznaky jsem nepozoroval předtím ani teď. Řekněme, že by v sobě infekci měla. Pokud vyjde TPHA negativní, mohu si být naprosto jistý, že jsem v pořádku a pustit to z hlavy?

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že po těchto testech by mělo být vše v pořádku.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: