Syfilis test

Dobrý den, předem Vám moc děkuji za odpověď, je to pro mě velmi důležité.. Můj problém je tento. Na začátku července jsem měla nechráněný pohlavní styk. 22.9. - 2.10. jsem brala antibiotika Ospen1500 na anginu. 24.10. jsem se nechala testovat na syfilis - výsledek negativní. Další test jsem podstoupila 15.11. - výsledek také negativní. K tomu jsem si ještě udělala domácí test, také negat. Přesto mám z této nemoci obrovský strach a potřebuji vědět, jestli testy mohly být ovlivněny užíváním antibiotik, nebo zda výsledkům můžu 100% důvěřovat. Jsem psychicky na dně, pořád se pozoruji, jestli někde neobjevím nějaké příznaky.. Ještě jednou děkuji moc za odpověď a přeji hezký den!!

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Myslím,že potřebujete zcela konkrétní odpověď.Vyhledejte,prosím,dermatovenerologickou kliniku-v Praze U Apolináře.Popište jim časový sled tak,jako jste to udělala ve svém dotaze,lékaři tam budou schopni Vám poradit,zda je zapotřebí podstoupit ještě další vyšetření

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
podezření o syfilis | Od: Kristýna | 2.8.2015 08:18
Dobrý den darovala jsem koncem května vajíčka a
oncem června mě dělali testy na pohlavní choroby a
vyšlo to že jsem blbě zareágovala jsem na syfilis a
byl pozitivnítak to poslali do Národní referenční
laboratoře pro diagnostiku syfilisu a tam to bylo
negativní jak je tohle možné děkuji
reagovat
re:podezření o syfilis | Od: uLékaře.cz | 3.8.2015 10:30
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Rentgenové vyšetření
Články: Rentgenové vyšetření
Rentgen, RTG, paprsky X je...
Dokáže nervy poničit už jen mírně zvýšená glykémie?
Články: Dokáže nervy poničit už jen mírně zvýšená glykémie?
Až polovina všech diabetiků...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Spolehlivě rozpoznat zánět spojivek se vyplatí
Články: Spolehlivě rozpoznat zánět spojivek se vyplatí
Červené a suché oči...
Cévní mozková příhoda
Články: Cévní mozková příhoda
Mozková mrtvice nebo-li...
S jakými neduhy zatočí červená řepa?
Články: S jakými neduhy zatočí červená řepa?
Beta vulgaris neboli...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x