Syfilis-vyšetření

Dobrý den,byl jsem na erot.masáži,která probíhala pouze rukou-vzájemné uspokojování.Po masáži jsem si nevědomky přiložil svůj prst na své rty.Cca po třech dnech se mi na rtu objevil mírně bolestivý vřed-asi spíše opar,protože se mi přenesl i na koutek-mírně krvácel...Cca po týdnu nebolestivé zduření uzlin.Obvodní lékařka mi zajistila test tpha a rpr,krevní diferenciál a potom vyšetření na herpes viry...Odběr krve byl proveden 3 týdny po potenciální nákaze syfilis.Všechny testy byly vpořádku včetně krevního diferenciálu.rpr i tpha byly negativní.Z herpes viru pozitivita pouze z minulosti-nyní netřeba léčby.V tuto chvíli žádné příznaky již na sobě nepozoruji-jsem cca 4 týdny od potenciální nákazy.Myslíte,že tyto testy jasně prokázaly,že se nejednalo o syfilis ale o opar?Mohu být klidný?Navštívil jsem podobný salon poprvé v životě a už teď vím,že už to nikdy neudělám..Moc děkuji za odpověď a přeji pěkný den.

Odpověď odborníka:

S největší pravděpodobností šlo skutečně o opar, syfilis navíc nebolí.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Články: Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Zánět močových cest je...
Otestujte své sexuální zdraví
Články: Otestujte své sexuální zdraví
Poruchy erekce nejsou nijak...
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Šanci na vyléčení karcinomu plic zvyšují biologické léky
Články: Šanci na vyléčení karcinomu plic zvyšují biologické léky
Plicní nádory patří v naší...
STOP svědění kůže!
Články: STOP svědění kůže!
Trápí vás kopřivka či...
Akutní zánět nehtového lůžka. Jak ho rozeznat a léčit?
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: