Syfylis

Dobrý den, jsem přeléčen na syfylis. Nedávno jsem objevil na zarudlé zjizvené pravidelně oválné fleky na kůži šourku. Chtěl jsem se zeptat zda se může tato nemoc vrátit, když mám v krvi tyto bakterie (i když neaktivní).

Odpověď odborníka:

Syfilis je třeba sledovat dlouhodobě, reaktivace teoreticky možná je.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kolik mužů prošlo vaší ložnicí?
Články: Kolik mužů prošlo vaší ložnicí?
Kolik mužů prošlo vaší...
S kvasinkovou infekcí u dítěte zatočíte správnou výživou
Články: S kvasinkovou infekcí u dítěte zatočíte správnou výživou
Zapálená kůže na dětském...
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Články: Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Stává se vám často, že vás...
Gynekologické operace
Články: Gynekologické operace
Gynekologie patří mezi...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: